Εταιρία

Το γραφείο Πράγμων συνεργάτες μηχανικοί ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 από τον Πολιτικό Μηχανικό Καψιάνη Νίκο, απόφοιτο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών σε συνέχεια της 20ετούς επιτυχημένης πορείας του στον κλάδο των αδειοδότησεων και μελετών εγκαταστάσεων.
Σε λίγα κιόλας χρόνια, με την καθοδήγηση του κου Καψιάνη, την υποστήριξη έμπειρου προσωπικού, την παρουσία εξειδικευμένων συνεργατών, αλλά και την ώθηση της ίδιας της αγοράς, το γραφείο κατάφερε να πετύχει σημαντική και δυναμική παρουσία.
Από το Νοέμβριο του 2013 το σωματείο των Επιχειρηματιών Υπαίθριων σταθμών εμπιστεύτηκε το γραφείο Πράγμων Συνεργάτες Μηχανικοί, ως Τεχνικό Σύμβουλο.
Ακολούθησε το Μάρτιο του 2014 η «Αεριοκίνηση», η επίσημη ένωση των πρατηρίων υγραερίου.
Από τον Οκτώβριο του 2015, ο κος Καψιάνης, επιλέχθηκε ως ο Τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος.
Στην καρδιά της κρίσης, κόντρα στο ρεύμα της εποχής, το γραφείο  Πράγμων συνεργάτες μηχανικοί, στάθηκε με αξιοπρέπεια δίνοντας θέσεις εργασίας, την ώρα που οι συνθήκες επέφεραν γύρω, το αντίθετο δυστυχώς αποτέλεσμα. 

Έχοντας σκοπό να παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και να εξυπηρετεί τον πελάτη, αντιμετωπίζοντάς τον ως άνθρωπο και όχι ως οικονομική αξία, διαθέτοντας γνώση και εμπειρία στην αδειοδότηση επιχειρήσεων, αξιοπιστία και σιγουριά στην εκπόνηση πολεοδομικών και ειδικότερων μελετών, συνέπεια και ευθύνη στην παροχή συμβουλών το γραφείο Πράγμων Συνεργάτες Μηχανικοί, είναι στη διάθεση σας, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση πως η εργασία που αναθέτετε, θα γίνει και σύντομα και σωστά!